Bahar dizisi Show TV’nin başarılı yapımlarından biridir. Her hafta yayınlanan bölümü ile reytinglerdeki başarısını kimseye bırakmaz. Sevilen dizisinin konusu kadar nerede çekildiği de izleyicinin dikkatini çekiyor. Peki “Bahar dizisi nerede çekiliyor? Bahar dizisi hastane sahneleri nerede çekiliyor? Bahar dizisi hangi hastanede geçiyor?” İşte merak edilen detaylar…

Bahar Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor? Peran Vakıf Hastanesi Nerede? -  Antalya Körfez Gazetesi

BAHAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bahar, son dönemlerin en dikkat çeken yapımları arasındadır. Bahar dizisi, oyuncu kadrosu ve konusuyla reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Diziyi yakından takip edenler Bahar dizisi nerede çekiliyor oldukça merak ediyor.

Bahar dizisi İstanbul’da çekilmektedir. İstanbul’un çeşitli semtlerinde sahneleri olan dizinin çekim yerleridir. Özellikle Beşiktaş, Galata, Beykoz ve Pendik ilçelerinde çekimler yoğunlaşmaktadır. Bu ilçelerin seçilmesinde en önemli sebep atmosferi ve tarihi yapısındır. Bahar'ın İstanbul’da çekilmesinin bir diğer sebebi ise, oyuncularının İstanbul’da yaşıyor olmasıdır.

BAHAR DİZİSİ HANGİ HASTANEDE GEÇİYOR?

Bahar dizisinin çoğu sahnesi bir hastanede geçiyor. Nedeni ise dizide yer alan karakterlerin birçoğunun doktor oluşudur. Bu yüzdende Bahar hangi hastanede çekiliyor sorusu sık sık sorulmaktadır. Son zamanların en popüler dizisi Bahar’da adı geçen hastane, Peran Vakıf Hastanesi’dir. Diziyi her hafta izleyenler Peran Vakıf Hastanesi nerede olduğu soruluyor. Bu hastane İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunuyor. 

Peran Vakıf Hastanesi’nin nerede olduğu kadar bu hastanenin gerçek olup olmadığı da sorulmaktadır. Dizide geçen Peran Vakıf Hastanesi, gerçek hayatta da özel bir hastane olarak hizmet veriyor. Ama ismi Peran Vakıf Hastanesi değildir. 

BAHAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bahar dizisi yıllar önce eşinin kocasına bakmak için Tıp Fakültesini bırakan Bahar karakterinin etrafından geçiyor. Bahar, eşine, evine ve çocuklarına bağlı bir kadındır. Bahar evde üstlendiği tüm sorumluluklarını başarı ile yerine getiriyor olsa da sürekli eleştiri yağmuruna tutulur. Aynı zamanda Bahar, eşi tarafından aldatılır. Bir gün karaciğer yetmezliğinden dolayı hastaneye yatırılır ve acil karaciğer nakli olmak zorundadır. Eşi uyumlu çıkar ancak kocası Timur, karaciğerini Bahar’a vermek istemez. Son anda gelişen bir mucize ile donör bulunur. Bahar’ın bu olay üzerine gözleri açılır ve hayatının kontrolünü yeniden eline almaya karar verir. Ondan sonra da olaylar silsilesi yaşanmaya başlar.

Kaynak: istiklal.com.tr