Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Beşiktaş gözünü Türkiye Kupası’na çevirdi. Siyah-beyazlılar bu sezonu Türkiye Kupası ile bitirmek istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarına da tam gaz devam eden Beşiktaş’ta ilk gündem teknik direktör.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TRT Spor'da merak edilen soruları yanıtladı.

Hasan Arat Teknik Direktor Aciklamasi Haber

İşte Hasan Arat'ın açıklamaları;

Beşiktaş seçimleri Türkiye'ye örnek oldu. Centilmenlik açısından, sportif ilişkiler açısından, rakiplerin arasındaki ilişkiler açısından. Saatlerce insanların bekleyip oyuna sahip çıkması çok önemliydi. Herkese teşekkür ediyorum.

Sportif olarak çok zor bir başlangıç yaptık. Bu başlangıç bizi çok üzdü. Tahmin etmediğimiz kurumsal sıkıntılarla karşı karşıya kaldık ancak sportif sıkıntılar, kurumsal sıkıntıların çok önüne geçti. Ben taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum, bize olan güvenleri eksilmedi. Salı günü gördünüz, Beşiktaş tribünleri yıllardan beri ilk kez böyle coşkuluydu. Biz o maçı taraftarımızla kazandık. Beşiktaş futbolcusu, taraftarı ve çocuklar için oynadı. Benim de en büyük isteğim buydu.

“TERCİHİMİZ TÜRK HOCA”

Sergen Yalçın ve Şenol Güneş, Beşiktaş'ın çok değerli insanları. Ben her iki hocamın da her zaman Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanan bir insanım. Serdar Topraktepe var, önce onunla görüşeceğiz. Her şey olabilir, asla 'asla' demeyeceksin. Nuri Şahin bugün Şampiyonlar Ligi finalindeki ilk yardımcı hoca. Hemen gelmek isteyenler var, Solskjaer, van Bronckhorst... Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde evriltmeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya.

Kaynak: istiklal.com.tr