GAZI AÇIK UNUTTU HASTANELİK OLDU

Erzurum'un Aziziye ilçesinde bir döner ustası, ocağı yakmak için çakmağı çaktığında meydana gelen parlamada ağır yaralandı. 26 yaşındaki Hakan Arslan, tavuk döneri pişirmek için ocağa gaz açmıştı, ardından restorana giren biriyle kısa süre sohbet etti. Gazın açık olduğunu unutan Arslan, çakmağı çaktığında aniden oluşan parlamada ağır yaralandı.

9A800

2. DERECE YANIKLAR OLUŞTU

Arslan, çevredeki insanların yardımıyla Erzurum Şehir Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Yanık Tedavi Merkezine sevk edildi. Arslan'ın iki kolu, elleri, yüzü ve vücudunun çeşitli bölgelerinde 2. derece derin yanıklar oluştu. Tedavisi devam ediyor.

"BİR ANLIK BOŞLUK, BİR ANLIK UNUTKANLIK İŞTE SONUÇ BU"

Arslan, AA muhabirine verdiği röportajda, olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadığını dile getirdi. Gazın açık olduğunu unutarak çakmağı çaktığını ve bu dikkatsizliğin sonuçlarını yaşadığını belirtti. "Bir anlık boşluk, bir anlık unutkanlık işte sonuç bu," dedi. Arslan, bu tür işlerle uğraşanların çok dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı ve başına gelenlerin başkalarının başına gelmemesi için uyarıda bulundu.

05 2024

"10 KİŞİ MÜDAHALE ETTİ"

Hastanedeki ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Arslan, "İlgili personel ve doktorlarımızdan Allah razı olsun. 10 kişi birden bana müdahale etti. Ellerimi yüzüme kapattığım için gözlerim zarar görmedi ama vücudumda 2. derece yanıklar var," şeklinde konuştu. Arslan, olayın psikolojik etkisinin de olduğunu belirtti.

E6F008362

DOKTOR CEYLAN: GENEL DURUMU İYİ

Yanık tedavi merkezi doktorlarından Onur Ceylan, Arslan'ın durumunun stabil olduğunu ve tedavilere olumlu cevap verdiğini söyledi. Medikal ve pansuman tedavileri ile hastanın sağlık durumunun izlenmeye devam ettiğini ifade etti. Ceylan, Arslan'ın tedavi sürecinin olumlu ilerlediğini belirterek "Medikal ve pansuman tedavilerine devam ediyoruz. Hastamızın genel durumu iyi, bir anormallik yok. Normal servisimize aldık ve yakın takipteyiz. Klinik durumu iyi gitmekte ve tedavilere olumlu cevap alıyoruz." dedi.

Kaynak: AA