Hastane görevlileri, Ellen'ın boynunda kızarıklık ve morluklar gördüklerini söyledi. Yaşlı kadının, acil bakıma alındığı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı aktarıldı.

Bazı hastane çalışanları, binadan çıkan Ronnie'nin "Ben yaptım, evet, onu öldürdüm. Boğarak öldürdüm." dediğini duyduklarını savundu. Ronnie'nin polise verdiği ifadede, suçunu kabul ettiği belirtildi.

Ronnie, suçunu kabul ederken, ine daha fazla bakım veremediğini, hastane masraflarını karşılayamadığını ve bu yüzden onu öldürdüğünü itiraf etti. Ayrıca, Ronnie'nin daha önceden eşini iki kez öldürmeye çalıştığını da ifade ettiği belirtildi. Eşinin bir dönem rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğünü ve burada uyurken öldürmeye çalıştığını anlatan Ronnie, ancak başarılı olamadığını ifade etti.

Ronnie, Ellen'ı bir başka hastaneye sevk edildikten sonra tekrar öldürmeye çalıştığını belirterek, bu girişimde de başarısız olduğunu söyledi.

Amerikan gazetesi New York Times'ın aktardığına göre; Ronnie, 250 bin dolarlık kefaletle tutuklu bulunuyor. Olayla ilgili ikinci duruşma, perşembe günü düzenlenecek.

Kaynak: istiklal.com.tr