İsrail, Lübnan’a saldırı hazırlığını hızlandırıyor. Siyonist İsrail, Lübnan’a yönelik bir savaş hazırlığı yapıyor. Sınırda bulunan Yahudi köylerinin yüzde 80’ini boşalttı.

“Arz-ı mev’ud” rüyasını gerçekleştirmek için çevresindeki ülkeleri bir bir işgal etmeye çalışan Siyonist İsrail, şimdi de Lübnan’a saldırı hazırlığı yapıyor. Hizbullah terör örgütünün etkisiz ve boş arazilere fırlattığı birkaç füzeyi bahane ederek sınırdaki köyleri boşaltan İsrail, bölgeye çok sayıda askeri birlik sevk ediyor.

İsrail’in sağcı Tv. 13’ün sınır köylerinden görüntüler eşliğinde yayımladığı habere göre İsrail, sınırda bulunan bütün Yahudi köylerini boşaltmış. Köylerin yanısıra sınıra yakın olan kasaba ve şehir merkezlerinin de yüzde 70’ini boşlatmış.

Siyonist İsrail’in Yahudileri sınır hattından uzaklaştırmasının sebebi, savaş hazırlığı olarak değerlendiriliyor. Özellikle gece saatlerinde ve sivil araçlarla yaptığı askeri sevkiyatlar bu savaş tahminini güçlendiriyor.

İsrail’in Siyonist emeli olan “arz-ı mev’ud sınırları içerisinde Lübnan da bulunuyor. Sur ile sayda kentleri arasında bulunan bir ormalık alan ise Siyonist Yahudiler için kutsal ağaçlık olarak görülüyor.

Siyonizm inancına göre bu ormandan getirilecek ağaçlarla “Süleyman Tapınağı (Ağlama Duvarı) yeniden inşa edilecek.

Kaynak: istiklal.com.tr