KADINA YUMRUK VE KAFA ATTI

Olay, 1 Mayıs saat 03.00 sularında Fatih Katip Kasım Mahallesi'nde meydana geldi. Muzaffer Karaaslan adlı saldırgan, evine gitmeye çalışan Yıldız Haydarova'yı hedef aldı. Karaaslan, çantasını çalmaya çalışırken direnen Haydarova'yı tekme, yumruk ve kafa atarak etkisiz hale getirdi. Saldırı sonucunda yaralanan kadının çantasını alarak kaçtı.

POLİS KAMERALARI İNCELEDİ

Haydarova'nın şikayeti üzerine Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi ve şüpheli Muzaffer Karaaslan'ı tespit ederek gözaltına aldı. Karaaslan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SALDIRGAN KADINI KEPENKLERE VURARAK ÇANTASINI ALIP KAÇIYOR"

Olay hakkında bilgi veren esnaf Şuayip Akdaş, "Sabah iş yerimizi açtığımızda polis memurları geldi ve burada bir gasp olayı yaşandığını söylediler. Kamera kayıtlarına baktık ve bir kadının gece saat 03.00 civarında saldırıya uğradığını gördük. Saldırgan kadını kepenklere vurarak çantasını alıp kaçıyor. Bu saldırganı daha önce görmedim, ancak bu bölgede daha önce de benzer olaylar yaşandı," dedi.

Kaynak: İHA