Kocaeli Gölcük’te personele ilk yardım eğitimi

KOCAELİ (İGFA) – Gölcük Belediyesi, hizmet içi eğitimlerle personelinin bilgi ve birikimini arttırıyor.

Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesine personele yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi. İki gün boyunca süren eğitimlerde personele; temel ilkyardım uygulamaları, hasta, yaralı ve olay yerinin değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, kanamalarda, yanık, sıcak çarpması, kırık, çıkık ve burkulma, bilinç bozuklukları, zehirlenmeler, hayvan ısırmaları, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçması, boğulma gibi durumlarda ilk yardım ve hasta, yaralı taşıma teknikleri hakkında eğitim verildi.

İki gün süren eğitimler sonunda sınava giren personelden başarılı olanlara sertifika verilecek.

Gölcük Belediyesi, personelin bilgi ve yetkinlik düzeyini artırmaya yönelik bu tür eğitimlerin düzenli aralıklarla sürdürülecek.

Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Betturkey Giriş -
Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları -