1. Haberler
  2. Gündem
  3. Muratpaşa Falez Plajları yazın vazgeçilmez rotası oldu

Muratpaşa Falez Plajları yazın vazgeçilmez rotası oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın eşsiz falezlerinin Akdeniz’le buluştuğu noktada yer alan Muratpaşa Belediyesi’nin mavi bayraklı plajları, yaz sezonunda 200 bini aşkın kent sakini ile yerli ve yabancı turisti ağırladı.

ANTALYA (İGFA) – Türkiye’nin 233 plajıyla ‘mavi bayrak’ şampiyonu olan Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin falez sahil bandı boyunca yer alan Konserve, Mobil, İnciraltı, Erdal İnönü ve Erenkuş Plajları yaz sezonunda Antalya’nın kavurucu yaz sıcaklarından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir seçenek oldu.

Tatilciler denizin masmavi sularında yüzlerce balık ve deniz canlısıyla yüzerken doğayla iç içe olmanın unutulmaz deneyimini yaşadı.

Şezlong, şemsiye ve büfe hizmeti de sunan falez plajlarında yer alan 523 şezlongdan sezon boyunca 73 bin 703 kişi faydalanırken, serbest kullanım alanlarıyla birlikte 200 bini aşkın kent sakini, yerli ve yabancı turist denizin ve güneşin tadını Muratpaşa’da çıkardı.

Muratpaşa Falez Plajları yazın vazgeçilmez rotası oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

HaberAltın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -
Bizi Takip Edin