"Aşk-ı Memnu" dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre’nin sağlık durumu araştırılıyor. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Peki “Nebahat Çehre'ye ne oldu? Nebahat Çehre’nin sağlık durumu nasıl?” İşte merak edilen soruların yanıtları…

NEBAHAT ÇEHRE'YE NE OLDU? NEBAHAT ÇEHRE'NİN SAĞLIK DURUMU NE?

Hem oyunculuğu hem de güzelliği ile adından söz ettiren usta oyuncu Nebahat Çehre hayranlarını korkuttu. Çehre’nin geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Nebahat Çehre'nin kalp damarlarından birine stent yerleştirildiği öğrenildi. Usta oyuncunun son durumuyla ilgili de menajeri Selçuk Kaya'dan açıklama yaptı.

Çehre'nin menajeri Selçuk Kaya, "Değerli oyuncumuz Nebahat Çehre'nin sağlık durumu iyi. Şu anda evinde dinleniyor. Arayan ve soran herkese teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda yeni projelerde görüşmek üzere" dedi.  Oyuncu Nebahat Çehre'ye geçtiğimiz yıllarda da benzer bir rahatsızlık yüzünden hastaneye kaldırıldığında kalp damarlarından birinin tamamen tıkalı olduğu tespit edilmişti ve o dönemde de stent takılmıştı.

Kaynak: istiklal.com.tr