Prens dizisi yayınlanan ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan diziler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile beğeni toplayan Prens dizisinin 2. sezonu da 30 Nisan tarihinde yayınlanmaya başladı. Yayınlanan her bölümü ile beğeni toplayan Prens’in şu anda yayınlanan 2. sezonu ile de izleyici kitlesini arttırmayı başardı. Peki “Prens 2. sezon 6. bölüm ne zaman? Prens yeni bölüm ne zaman?” İşte Prens 2. Sezon 6. Bölümüne dair araştırılan ayrıntılar…

PRENS 2. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

BluTV’de her hafta yayınlanan Prens dizisinin yeni bölüm araştırması başladı. Prens her Salı yeni bölümü ile yayınlanıyor. Prens dizisi en son 2. sezon 5. bölümü izleyici karşısına çıktı. Prens yeni bölümleri ile her Salı günü saat 19.00’da BluTV’de ekranlara geliyor.

PRENS DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Prens, kraliyet ailesinden gelen isimsiz bir Bongomia ülkesinin Prensi’dir. Abisi ve bir kız kardeşi olan Prens ailenin ortanca çocuğudur. Kendi isteği ve zevkinden başka bir şeyi düşünmeyen Prens’in ülkede ya da aile içinde herhangi bir işlevi bulunmamaktadır. Ülkenin kralı Thun, ölünce yönetime en büyük oğlu Thenio yani Prens’in abisi başa geçer. Ancak tahtta amcanın yani Kalesh’in gözü vardır. Bunun içinde eski kraliçe ile sinsi planlar yapmaktadır. Bu sinsi plaları da her defasında Prens bozguna uğratır. 

PRENS DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR? PRENS DİZİSİ 2. SEZON YENİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Prens dizisi oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. BluTV'nin popüler dizisi Prens'in oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir;

- Giray Altınok- Prens

- Derya Pınar Ak - Hasharia

- Aslı Tandoğan - Anarkhia

- Çağdaş Onur Öztürk - Thenio

- Ceyda Düvenci- Kraliçe Sion

- Serdar Orçin- Kalesh

- Bahadır Vatanoğlu- Larg

- Canberk Gültekin- Köle

- Onur Özaydın - Orion

- Hüseyin Avni Danyal- Kral Thun

- Burak Demir

- Yılmaz Gruda

Bu isimler Prens'in kemik kadrosunu oluşturmaktadır. Sevilen dizinin 2. sezon kadrosına da yeni isimler dahil oldu. Daha önce yer aldığı yapımlarla tanınan başarılı oyuncular Ebru Şahin ve Çağlar Ertuğrul Prens'in 2. sezon kadrosuna katıldı. 

Kaynak: istiklal.com.tr