YÜZDE 40 İNDİRİM SUNULUYOR

Türk Hava Yolları'nın (THY) düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurtdışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi. Ajet'in düzenlediği kampanya kapsamında tüm sınıflarda vergiler ve harçlar hariç ücret üzerinden %40 indirim sunuluyor. Kampanya 1 – 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacak biletler ve 6 Mayıs–30 Haziran 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli.

AJET'TEN AÇIKLAMA

Açıklamaya göre kampanya aynı rezervasyon kaydında en az 3, en fazla 9 kişi bulunması koşulunda geçerli. Ajet, "Kampanya, Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) varışlı gidiş-dönüş veya tek yön, direkt veya yurt içi aktarmalı uçuşları kapsamaktadır" diyor.

HANGİ ÜLKELERİ KAPSIYOR?

Ajet'in açıklamasına göre kampanya yurt dışı noktaları Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan ülkelerini kapsıyor.

Biletleme Tarihleri: 1-4 Mayıs, 2024
Uçuş Tarihleri: 6 Mayıs-30 Haziran, 2024

AJet'ten yapılan açıklamada kampayanın detayları şöyle belirtildi:

* Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı yurtdışı varışlı ve yurtdışı çıkışlı Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) varışlı gidiş-dönüş veya tek yön, direkt veya yurtiçi aktarmalı uçuşları kapsamaktadır.

* Kampanya aynı rezervasyon kaydında en az üç, en fazla dokuz kişi bulunması koşulunda geçerlidir.

Kaynak: Haber Merkezi