Antalya’da güzellik yarışmasının yapılıp yapılmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Trans güzellik yarışmaları her yıl farklı ülkelerde yapılmaktadır. Peki “Antalya’da trans güzellik yarışması mı yapıldı? Trans güzellik yarışması mı düzenlendi?” İşte araştırılan bu soruların yanıtları…

ANTALYA’DA TRANS GÜZELLİK YARIŞMASI MI YAPILDI?

Antalya'da bir eğlence mekanında trans bireylere özel bir güzellik ayrışması düzenlendi. Güzellik yarışmasında 10'dan fazla trans birey bir araya gelerek yarıştı. Birinci ve sıralamaya giren diğer kişiler yapılan oylama sonucu belli oldu ve güzellik tacını almaya hak kazandı.

Dünya trans güzellik yarışmaları 2004 yılından bu zamana kadar düzenlenmektedir. Bu zamana kadar Miss International Queen ismi ile düzenlenen uluslararası trans kadınlar güzellik yarışması, her yıl farklı bir ülkede farklı zaman dilimlerinde yapılıyor. Bu yapılan organizasyonun bir benzeri de Türkiye'de yapıldı. Antalya'da düzenlenen trans güzellik yarışmasına katılan pek çok kişi jürinin karşısına çıkarak birbiriyle yarıştı. Etkinlikte kayıt altına alınan görüntüler ise oldukça dikkat çekti.

Kaynak: istiklal.com.tr