Yerel seçimlere 1 hafta kaldı.

Sahada tabiri caiz ise ciddi bir savaş var.

Koli koli paralar, İngiltere’de evler, 600 daire iddiaları… Bu magazin tarafı.

Öte yandan da adaylarına fazla güvenmeyen fakat tecrübesi ile de seçim terminatörü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var.

Yaşına rağmen hiç durmayan bir çalışma temposu ile, var gücüyle il il gezerek adayları kendisi tanıtıyor, mitingler yapıyor. Erdoğan, seçim sürecinde 20 üstü ile gitti. Her ilde vatandaşlarla hasbihal olmaya, seçmenini taze tutmaya çalışıyor Acaba adaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sahada fazla tatmin etmiyor mu bilemiyorum ama işi sıkı tutmasını görmeden geçemiyorum.

En son dün İstanbul mitingi yapan ve Ekrem İmamoğlu’na 2019 yılında İstanbul kaptıran Cumhur ittifakının aynı hatayı yapmasını istemediğini de görmeden geçemem.

Murat Kurum’a güvenen sayın Erdoğan dün İstanbul mitingi yaptı fakat her dönem İstanbul Havalimanı’nda 1,5 milyon insanı görmeye alışmış bir iktidarken, Erdoğan'ın kendi ağzından '650 bin kişi var' demesi çok dikkat çekici.

Gerçi Ramazan ayı olmasının da burada faktörü var.

Erdoğan İstanbul Mitingi'nde bütün adaylarını tanıttı ve İstanbul’u Murat kurum emanet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Mitingi'nde bir sürprizi de vardı. Son zamanlar da tepki gösterdiği, eleştirdiği bana kalırsa haklı olduğu Yeniden refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a “sen kaybettirmek için siyaset yapıyorsun” imasını tekrarladı. Yeniden Refah Partisi Milletvekili Suat Pamukçu rozet takarak AK Parti milletvekili oldu. Bu Erbakan’a ciddi bir mesajdı.

İstanbul Mitingi sonucunda Murat Kurum’un, Ekrem İmamoğlu’na karşı bir zafer elde edip etmeyeceğini 1 hafta sonra bugün göreceğiz.

Ekonominin ciddi etkisini yaşadığımız 2024 yılında seçimlere olan etkisini de yaşayıp göreceğiz.

İstanbul çok önemli, hangi parti olursa olsun iktidarı belirleyen bir sonuçtur.

Bakalım bekleyip göreceğiz.