31 Mart Yerel Seçimleri'ne 10 gün kala, Gelecek Partisi Şanlıurfa'da AK Parti adayı ve Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü destekleme kararı aldı. Gelecek Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferit Çevik, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Gelecek Partisi'nin Şanlıurfa'da Cumhur İttifakı'na katılmasıyla ilgili bilgi veren İl Başkanı Hidayet Baysal, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Gelecek Partisi Şanlıurfa teşkilatı olarak yaptığımız istişareler sonucunda mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e destek vereceğiz" ifadelerine yer verdi. 

 AK Parti adayı AK Parti’nin adayı Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, bu destek üzerine bir teşekkür mesajı yayınladı: 

"AK Partimize ve AK Kadrolara destek çığ gibi büyüyor. Bu akşam Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ tarafından parti rozetleri takdim edilen hemşehrilerimizle daha da güçlendik. Ayrıca Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal ve yönetimine, yerel yönetimler seçimlerinde AK kadrolara verecekleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Gelecek Partisi Şanlıurfa'da AKP adayını destekleyecek

Editör: Gaye SARI