Basın toplantısında sözlerine Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefatı nedeniyle üzüntüsünü dile getirerek başlayan Avcı, "Ciddi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık. Tur için avantajlıyız, ancak henüz her şey bitmiş değil" şeklinde konuştu.

"İLK YARIDAKİ OYUNUMUZ OLDUKÇA OLUMSUZDU"

İlk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Avcı, "Ligdeki konumunu yansıtmayan, deneyimli oyunculardan kurulu bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda 40 saniyede pozisyon verdik ve oyuna giremedik. Bunun ardından öne geçmeyi başardık, ancak oyunda daha fazla topa sahip olmamız gerekiyor. İlk yarıdaki oyunumuz oldukça olumsuzdu" dedi.

TARAFTARA MESAJ

Avcı, ikinci yarıda daha iyi bir performans gösterdiklerini ifade ederek, "İkinci yarıda takım organizasyonu açısından daha iyi bir görüntü sergiledik. 3-2'lik skorla küçük bir avantaj yakaladık. Bireysel performanslar da iyiydi; Pepe, Onuachu ve Visca katkı sağladı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, her maç zorlu geçiyor. Taraftarlarımızla bu sezon son kez birlikteydik ve umarım gelecek sezonda da desteklerini sürdürürler" şeklinde konuştu.

AVCI: TUR İÇİN AVANTAJLIYIZ

Abdullah Avcı, takımın genel durumu hakkında da değerlendirmede bulunarak, "Tur için avantajlıyız, ancak hala önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor. Gaziantep FK ve Samsunspor karşılaşmaları var. Fatih Karagümrük'ün durumu da göz ardı edilemez, bu nedenle dikkatli olmalıyız. Ayrıca Trezeguet ve Fountas'ın sakatlık durumlarına bakacağız ve bu oyuncuların durumu hafta sonu için belirleyici olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA