Survivor All Star 2024 heyecanlı ve eğlenceli bölümleri devam ediyor. Survivıor yarışmacılarının temiz kıyafet giyip, gönüllerince eğlendiği birleşme partisi yapıldı. Survivor birleşme partisinin klasiği olan şarkı yarışmasına şarkıcı Demet Akalın'ın konuk oldu. Gecede şarkısı ile kendine hayran bırakan o yarışmacı da jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki “Survivor birleşme partisini kim kazandı? Survivor 21 Nisan 2024'i kim kazandı? Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı?” İşte araştırılan soruların yanıtları…

Survivor her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışmalardan biri. Birleşme partisi bölümü ile de geçtiğimiz akşam eğlenceli dolu dakikalar yaşattı. Survivor All Star’da düzenlenen birleşme partisinde yarışmacılar şarkılarını söyledi ve iyi performans sergileyen kişiler jürilerden yüksek puanları topladı.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİNİ KİM KAZANDI?

Survivor All Star’ın birleşme partisinde her bir yarışmacı farkı bir şarkıyla performansını sergiledi. En yüksek puanı alan 4 yarışmacı final yolu tuttu. Sonrasında ise seyirci oylamasıyla da bir yarışmacı daha finalde yer aldı.

İlk turda en yüksek puanı Berna aldı. Berna 26 puan alarak 1. oldu. Finale Berna, Özgür, Batuhan ve Ogeday kaldı. Bu dört yarışmacı finalde yeniden rekabet ettiler ve birinci artık belli oldu.

İkinci oylamada ise en yüksek puanı alan Özgür oldu. Böylelikle birinci 26 puanla Özgür olurken ikinci Berna, üçüncü 20 puanla Batuhan, dördüncü ise 19 puanla Ogeday oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ