Yargı Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından birisi. Gerek konusu gerekse de oyuncularının performansları ile izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin final haberi hayranlarını üzdü. Final haberinden sonra izleyiciler merakla sevilen dizinin nasıl ekranlara veda edeceğini konuşmaya başladı. Üç sezondur reytingleri kimselere bırakmayan Yargı’nın tam olarak ayın kaçında final yapacağı araştırılmaya başlandı. İşte Yargı dizisinin final tarihine dair ayrıntılar…

YARGI DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yargı dizisinin final tarihi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Dizi, ilk olarak iki sezon olarak planlanmıştı. Ancak Yargı, büyük ilgi görmesinden dolayı üçüncü sezon onayı da aldı.

Yargı dizisinin finali, planlara göre 95. bölümde gerçekleşecek ve mayısın son haftasında izleyicilerine veda edecek. Dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi, Ay Yapım'ın en prestijli projelerinden biri olarak hem Türkiye'de hem de yurt dışında büyük etki yaratmıştı.

Yargı dizisi, Sema Ergenekon'un başarılı senaryosu ile öne çıkmıştı. Dizi, mayıs sonunda final yaptıktan sonra Ergenekon yeni projelerine odaklanacak. Ergenekon'un dijital dizi ve film projeleri için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ