Bundan bir kaç ay önce Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan' da oynanması gereken süper kupa maçı, yaşanan krizlerin ardından ertelenmişti.

Neydi Konu; Arabistan yetkililerinin Atatürk posterlerini ve pankartlarını yasaklaması. Her iki kulübümüzün de  Atatürk'ün ulusuna Atatürk'ün manevi mirasına karşı dik durmaları yakışmış ve övgüler almıştı. Peki ne dediler.. Atatürk yoksa bizde yokuz. Düşünsenize futbolun zehirli rekabetiyle birbirlerine diş gıcırtan iki camia, onların münasebetsizliği sayesinde barıştı ve tek ses oldu. Ve sonrasında Trabzon' da maç sonu yaşanan hadiselere kadar ligde çok şeyler oldu.. Gelinen noktanın tuzu biberi 

Trabzon'da yaşananlarla ilgili. Koskoca adam yalan mı? Konuşuyor.."Kimse bize geçmiş olsun demedi" diye. Ayıptır, Günahtır. "Bizi yönetenler bizden sorumlular" sözünün üzerine isyan bayrağını çekti. Kaldı ki kendi kulübü üzerinde yöneten olma sıfatında olduğu için kulübünün menfaatlerini korumak zorunda. Haklı mı? Kesinlikle. Süper kupa sonrası Avrupa arenasına çıkacak olması haliyle süper kupanın ileri bir tarihe alınması ile ilgili erteleme kararına TFF tarafından cevap verilmemesi dahi manidar bir yaklaşım. Burada Sn. Dursun Özbek başkanımızı da kınıyorum. İllerde dahi Türkiye şampiyonalarına giden amatör kulüplerimizin dilekçeleri dahi dikkate alınmamakta.. Türk futbolunun kesinlikle reset edilmesi gerekir. Sadece TFF özelinde değil.Tüm kurullar ve illerde yeniden inşa edilmesi gereken dönemdeyiz. Türkiye' de bunu yapacak çok değerli spor adamları eski futbolcular var. Temiz toplum temiz Türk futbolu ve futbolun paydaşları için. 

Sn. Haluk Ulusoy ' dan sonra hiç bir başarımız yok. Yaşanan ve gelişen olayların müsebbibi Büyükekşi ' dir. Acilen istifa etmesi gerekmektedir. 

SÜPER LİGE HOŞGELDİN EYÜPSPOR 

Giresunspor Küme düştü. 

TFF 2.Lig Beyaz Grup'da  Esenler Erokspor lider. Adıyaman Fk'dan sonra Bursaspor' da küme düştü.  Kırmızı Grup'da Amed Sportif Faaliyetler Liderliğini sürdürüyor haftalar önce Uşakspor küme düşmüştü.  

TFF. 3.Lig 1.Grup'da Kepez Spor Futbol Aş ve Aliağa Fk. ile puan puana yarışında Kepezspor iki puan öne geçerek liderliğini perçinleştirdi. Bu grup'da öyle görünüyor ki.. Aliağa FK.de Play-Off ' lardan bir üst lige çıkar. 2. Grup'da Batman Petrol 3.Grupta Karaköprü 4.Grup'da Bitexen Adana 1954 FK. Şampiyonluğunu geçen hafta ilan etmişti. 

Turkcell Kadın Futbol Süper lige yükselen Bornova ve Ünye Gücü FK. tekrardan tebrik ediyoruz. Başta  Hüseyin Gerçeker ve Deniz Benli Başkanlarımız olmak üzere Teknik Adam Muhammet Kışla başta olmak üzere tüm futbolcularımızı kutluyoruz. Tebrikler Süper Lige Hoşgeldiniz...