TÜRK Futbol Tarihinin ve TFF'nin en başarısız Başkanı Mehmet Büyükekşi Başkanlığında ki TFF Yönetim Kurulu'nun Profesyonel Futbol Kulüplerine vermiş olduğu iftar yemeğinde de sınıfta kaldı. 

Kulüplerin çoğunluğu Mehmet Büyükekşi' yi protesto ederek yemeğe katılmadılar. 

Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında A Milli Takımımız Macaristan' a 1-0 mağlup oldu. Macaristan karşısında ilk yarıda fizik olarak güçlü görünsek de en iddialı olduğumuz hücum aksiyonlarında beklenenin altında kaldık.

Semih Kılıçsoy yükselen performansı ve attığı muhteşem goller ile gündeme gelmişti. U-21 ' e gönderilmesi tam bir fiyasko. Montella' nın bir kez değil bir çok kez düşünmesi gereken bir isim. Santraforsuz turnuvaya gidiyorsun Montella..!  

TFF 2.Lig BEYAZ GRUP  

Mehmet Altıparmak idaresinde şampiyonluğa adım adım yaklaşan Lider Esenler Erokspor deplasmanda ağır yara alarak Altınordu' ya 2-1 yenildi. 

Bucaspor 1928 ikinci sırada takibini sürdürmekte.  

KIRMIZI GRUP

Ligin ikinci yarısına Mesut Bakkal ile başlayan ve oynadığı 12 müsabakanın 10'unu kazanan Amed Sportif Faaliyetler liderlik koltuğuna yapıştı. Takipçisi Kastamonuspor.  

TFF. 3.LİG 1.GRUP

 Maç fazlası ve averaj ile liderliğe yükselen Aliağa Aş. ve Aynı puana sahip Kepezspor Aş.  En yakın takipçisi ile arasındaki farkı 17' ye çıkardılar. 

52 Orduspor FK. deplasmanda İnegöl Kafkaspor Kulübüne 1-0 mağlup oldu. Bir maç fazlasıyla rakiplerinin önünde kalan dört haftayı Play-Off içerisinde kalabilmeyi tamamlayacak.  

2.GRUP Batman Petrolspor Lider Takipçisi Turgutluspor  

3.GRUP  Lider Karaköprü Bel.spor Silivri deplasmanından eli boş dönüyor ama 9 puan farkla liderliğini sürdürüyor. 

4.GRUP Bitexen Adanaspor 1954 FK 10 Puan farkla lider.  2.Sırada Sebat Gençlikspor 43 puanda.   

TRABZON YAVUZ SULTAN SELİM ANADOLU LİSESİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Liseler arası okul sporları futbol müsabakalarında finalde Kocaeli Lisesini 3-0 mağlup eden Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi (17-27) Mayıs Tarihleri arasında Çin' de düzenlenecek Dünya Şampiyonasında Türkiye' yi temsil edecek. 

 

İstiklal Gazetesi adına gençlerimize başarılar diliyoruz.