Mübarek Ramazan ayının başta Tüm İslam Alemine ve Tüm Spor camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Allah'dan niyaz ediyor. Allah herkesin oruçlarını, ibadetlerini, dualarını makbul ve kabul eylesin.

(HAFTANIN İLK MÜSABAKASI) 

GALATASARAY AŞ.-ÇAYKUR RİZESPOR AŞ.(6-2) 

Gecenin maçı ilklere sahne oldu. Muhteşem Cuma 45 bine yakın muhteşem taraftar. Muhteşem tribün; Valla on kişinin arasına kaynayarak sahaya çıksam ben bile alkışlık top oynarım. 

Kerem Demirbay, Torreira, Köhn ve Rizespor'lu Hojer bu sezon goller ile tanıştılar. 

Kerem Demirbay, Oynadığı oynattığı futbol ile attığı goller ile keyif aldı keyif verdi. Türk futbol kamuoyunun iştahla izleyeceği tipik bir orta saha modeli.Topla oyun kadar topsuz oyunda da orkestra şefiydi. Oynadığı sürece sürekli üzerine koyan üstüne üstelik attığı jenerik goller ile güzel oyununu süslemiş oldu. Geride kalan maçalara baktığımızda G.Saray'ı zorlayacak takım sayısı az gibi haftaya Kasımpaşaspor deplasmanında alınacak 3 puan ardından Macaristan ile oynayacağımız A Milli Takım hazırlık maçı arası takım içerisinde ki sakatlıkların da iyileşeceği ortamda iyi gelecek diye düşünüyorum. 

Son olarak devasa seyirci önünde tüm G.Saray'lıların Aslantepe'de bir maç izlemesini tavsiye ederim. 

TRABZONSPOR AŞ- VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK (5-1) 

Bordo-Mavililer bu sezon en etkili futbolunu ve en farklı galibiyetini alarak birbirinden güzel goller ile kazanmasını bildi. Belli ki Trabzon taraftarı takımına küs ve kırgın. 

Böylesine güzel bir müsabakayı kaçırdıkları için umarım pişman olmazlar. Hafataya oynanacak F.Bahçe maçında da aynı tepkiyi gösterirlerse kaybeden taraf Trabzon halkı olur şimdiden söyleyeyim. 

Maça gelirsek Pepe, Mendy Kaleci Muhammed Taha göze batan oyunculardı. 

Trabzonspor maça 1-0 mağlup başladı ama oyunu bırakmadı. Önde baskı kuran rakibe nefes aldırmayan maç boyunca sayısız gol pozisyonuna giren Trabzonspor bulduğu goller ile farka gitmesini bildi. İlk yarıda tahrip gücü yüksek futbolunu ikinci yarıda da yağmur gibi gelen goller ile süslediler. Geride kalan müsabakalarda da bu keyif veren hücum futboluna bence referans olmalı. Hafataya oynanacak  Trabzonspor Fenerbahçe maçı son yıllarda konuşulacak bir müsabaka olacak diye düşünüyorum. Şimdiden her iki kulübümüze başarılar diliyorum. İnşallah dostluklar kazanır. 

FENERBAHÇE AŞ- SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş (4-1) 

Geçtiğimiz hafta içerisinde UEFA Avrupa Konferans ligi ilk maçında Belçika ekibi Union Saint Gilloise deplesmanından 3-0 net bir skorla avantajlı dönen  F.bahçe kendi saha ve seyircisi önünde geçtiğimiz senelerde kabus yaşadığı Pendikspor' u konuk etti. Muhteşem seyirci baskısı ile müsabakaya başlayan taraf F.Bahçe idi. İlk yarıda kartlar havada uçtu. Bol Faullü ve sakatlıklar derken topun oyunda kaldığı süre 23 dakika idi. F.bahçe'de yorgunluk belirtilerinin yanı sıra kilit yıldızlarda düşüşlerde gözlerden kaçmadı. İlk yarısı süre olarak 59 dakika oynandı ve Pendikspor da elinden gelenin fazlasını yaptı. İkinci yarıya istekli arzulu başlayan taraf F.Bahçe idi. İsmail Kartal oyuncu değişikliğini yerinde ve zamanında kullandı. 

Maça damga vuran orta hakem Kadir Sağlam çok kötü bir yönetim gösterdi. Oyunu okuyamadı çözemedi sonunda çarşafa dolandı. Net olarak dün akşam ki müsabakayı kaldıramadı. Sonuç olarak da  F.Bahçe' nin galibiyeti ile de hem VAR hemde Kadir Sağlam rahatladı. 

Son haftalarda F.Bahçe' de işler iyi gitmiyor. İsmail hoca zorlu maç trafiğinde hep aynı isimlere yer veriyor. Haftaya sezonun en zor deplesmanı Trabzon. Her iki takıma sakatlıkların sorunların yaşanmayacağı bir müsabaka olur inşallah her iki takıma da şimdiden başarılar diliyoruz. 

ÜNYE GÜCÜ FK DOLU DİZGİN 

Kadınlar 1.ligi Play-Off grubunda İst. Çatalca Bl.Spor deplasmanında 4-0 net bir skorla kazanan Ünye Gücü FK. yoluna dolu dizgin devam ediyor. 

Haftaya saha ve seyircisi önünde muhteşem bir müsabaka Lider Bornova' yı konuk edecek. 

RUSUMAT-4 GENÇLİKSPOR 

2016 Yılında kurulan

Rusumat-4 Gençlikspor futbol takımı İlk senesinde Kadın futbol 3. ligine katılarak futbol hayatına başladı sonrasında Erkek ve Kız alt yaş gruplarında mücadeleye devam eden Rusumat-4 Futbol ekibi zaman geçtikçe

İki kez  U-13 Ordu Kız ligi şampiyonluğu

İki kez U-17 Ordu Kız ligi şampiyonluğu 

Bir kez U- 17 Türkiye beşinciliği

Bir kez genç Kız Türkiye dördüncülüğü 

Erkeklerde U-18 Ordu üçüncülüğü 

U-18 Ordu ikinciligi elde ettiler. 

TFF Kadınlar 3. Liginde şampiyon olup.

TFF Kadınlar 2.Ligine yükselme başarısı gösteren başarılı ekip

3 Kadın futbolcusunu Kadın milli takım alt yaş katogorine katarak başarılarına bir yenisini ekledi.

Bünyesinde bir çok Kız ve Erkek sporcu Besyo bölümlerini

Beden eğitimi öğretmenliği ve antrenörlük bölümlerini kazanarak eğitim hayatlarına da devam ediyorlar. 

Başarılı Antrenör Hakan Yurdakul hocamızın nezaretinde çalışan Kadın Erkek tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

KADINLAR 2.LİG 

C Grubunda Rusumat-4 Gençlikspor Rakibi Sicim Grup Ankara Metropol Spor' u 2-1 yenerek ligde kaldı. 

KADINLAR 3.LİG

3.Grupta İlk yarı oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Ordu Gücü FK 18 Puan ile nağmalup liderliğini sürdürüyor. Takipçisi 2. Sırada Parsspor.

25 Mart' da Yıldız Kızlar Türkiye finallerine katılacak olan Ordu Gücü FK.ne başarılar diliyoruz.  

TRENDYOL 1.LİG 

Lider Eyüpspor kendi sahasında yara aldı. Rakibi Ahlatçı Çorumspor' a 1-0 kaybeden Eyüpspor en yakın rakibi ile puan farkını altıya düşürdü. 

TFF 2.LİG BEYAZ GRUP 

Lider Esenler Erokspor en yakın takipçisi Vanspor'unda bay geçtiği hafta da deplasmanda Ankaraspor ile golsüz berabere kaldı. 

KIRMIZI GRUP

Amed Sportif Faaliyetler kendi evinde Arnavutluk Belediyesporu 5-1 yenerek liderliğini korudu. 

TFF 3.LİG 1.GRUP

Lider Kepezspor Futbol Aş. haftalar öncesinde lige havlu atan ve ligde hiç bir iddiası bulunmayan zirveden hayli uzaklaşan 52 Orduspor' u ilk 25 dakikada Onur Kolay ve Yılmaz Basnevi'nin attığı goller ile 2-0 mağlup ederek bir maç eksiğine rağmen puanını 52 ' ye çıkartarak liderliğini korudu. 

2.Sırada ligin nağmağlup flaş takımı Aliağa  bu grupda Play-Off' larda favorim 

Edirnespor 

2.GRUP' da Lider Batman Petrolspor ve Takipçisi Turgutluspor kendi evlerinde rakipleri ile 2-2 berabere kalarak sıralamadaki yerlerini korudular. 

3.GRUP' da Tecrübeli başarılı hoca Besim Durmuş ve Öğrencileri Karaköprü Bel.spor gümbür gümbür koptu geliyor. En yakın rakibi ile puan farkı dokuza çıktı. 

4. GRUP ' da Lider Adana 1954 FK. İkinci yarıda dördüncü mağlubiyetini Sebat Gençlikspor'a 3-1 kaybederek aldı.