Yerel Yönetimler ve Mahalli Seçimler Dolayısıyla Bu Hafta Tüm Müsabakalar Hafta İçerisine Ertelendi. Hafta  Sonu Oynanan Kadınlar 1.Ligi Play-Off Grubunda Bornova Hifab Spor ve Ünye Gücü FK. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligine Yükseldiler.

Her İki Kulübümüzüde Kutluyor Başarılar Diliyoruz. 

Okurlarımızdan ara ara şikayetler alıyoruz yaşanan olumsuzlukları dile getirirmisiniz sesimiz olurmusunuz diye.. Spor adına özellikle de Futbol adına İlimde yaşanan olumsuzluklar ve  rezaletler diz boyu.

Ordu İdmanyurdu Takımı haftalardır tüm katagorilerde müsabakalara antrenörsüz çıkıyormuş. Buna sessiz kalan Futbol İl Temsilciliği, Askf, Tüfad bu konulara duyarsız kalıyormuş. İdmanyurduspor kulübü teknik adamı taban birliklerine yakın olduğundan da herhangi bir işlem yapılmıyormuş.

Yine bir başka futbol müsabakasında bir kulübün müsabakaya eksik ve sahte belgeler ile gelmesinden dolayı hakem arkadaş müsabakayı oynatmak istememiş. Bunun üzerine Askf Başkanı hakem arkadaşı arayarak tehdit ederek müsabakayı oynatmayı istemiş. Hakem arkadaş kuralların uygulanacağını bu çerçevede müsabakanın oynanmaması gerektiğini söylerek müsabakayı oynatmayacağını dile getirmiş ve oynatmamış.

Hakem arkadaşı kararlı ve dik duruşundan dolayı kutluyorum. 

Kendileri alışkın sahte belgeler kullanmaya. Yine bir başka müsabakada bir kulübün Başkanı müsabakanın orta hakemine ağza alınmayacak küfürler hakaretler savuruyor. 

Hakem arkadaş emniyet güçlerini göreve davet ederek Başkanı aldırıyor. Sonrasında ASKF Başkanı Hakem arkadaşı arayarak şikayetçi olmamasını şikayeti geri çekmesini tehdit dili ile anlatıyor. Şikayetçi olmuyor..! Yine başka müsabakada Futbol il temsilcisi basına canlı yayın yapamazsın diyerek küfürler hakaretler savuruyor.. 

TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkan V. Sn. Ali Düşmez' e çağrımızdır haklarında geçmişte TCK'dan hüküm kararı çıkmış ve hüküm giymiş şaibeli şahıslar ilimizde terör estirmekte kulüplerimiz sahipsiz ve kimsesiz bunlara dur demek için daha ne kadar bekleyeceğiz.Tüm müsabakalar sonunda kavga dövüş arbede yaşanmakta.