Haftalardır köşemde dile getiriyorum.. F.Bahçe'ye karşı bir başka oynuyor rakipler diye.. Sevgili İsmail hocam inanın ben sizden daha fazla F.Bahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum.  F.Bahçe' nin onda bir bütçesi olmayan Kasımpaşa' ya karşı ön libero tipli iki oyuncu ile sahaya çıkıyorsun. Oysa Kasımpaşaspor 11' nde ön libero bir kişi var Sadiku.Geçen hafta Rize' de defansip orta saha oynarken. Sen Krunic-İsmail ile sahadasın.

FENERBAHÇE AŞ-KASIMPAŞA (2-1)

Haftalardır köşemde dile getiriyorum.. F.Bahçe'ye karşı bir başka oynuyor rakipler diye.. Sevgili İsmail hocam inanın ben sizden daha fazla F.Bahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum.  F.Bahçe' nin onda bir bütçesi olmayan Kasımpaşa' ya karşı ön libero tipli iki oyuncu ile sahaya çıkıyorsun. Oysa Kasımpaşaspor 11' nde ön libero bir kişi var Sadiku.Geçen hafta Rize' de defansip orta saha oynarken. Sen Krunic-İsmail ile sahadasın. 

Kartal' ın oyun ve sonuç anlamında geçtiğimiz haftalarda kötü geçen Antalya, Alanya, Rize müsabakalarında ders sanırım şuydu: İsmail-Krunic orta saha ikilisi. Sürekli akan oyunda bir türlü üretkenlik sorunu çözülemedi.

Mert Hakan' ın frikik golü umut vericiydi. Müsabakanın hakemi yeni olmasına rağmen sakin bir maç yönetti. Bazı pozisyonları kaçırdı. Baskıya boyun eğmeden oyunu oynatmak istiyor. Bana göre verilmeyen penaltılar var.. o pozisyonlarda VAR' a gidilmesi gerekirken hatasını 90+ lara kadar ilerletti. Adaleti yani hakemleri Türk futbolunda düzeltmediğiniz sürece hiçbir yere varamazsınız. Fenerbahçe'nin son dakikalarda kazandığı penaltı kamera çekimi iyi değildi.

Bana göre penaltı da değildi. 

Dedim ya müsabaka içerisinde Ferdi' ye yapılan hareket yüzde yüz penaltı Var' a dahi gitmedi. Önümüzde ki haftalarda

F.Bahçe' yi daha zor rakipler bekliyor. İsmail Kartal' ın işi zor. 'Alarm zili' çalıyor. Sezon başında ki baskılı akışkan oyunun yerinde yeller esiyor.

TRABZONSPOR AŞ- ADANADEMİRSPOR (1-0) 

Bu maç beklenen arzu edilen bir takım görüntüsünü ortaya çıkardı.Görünen o ki; taşlar yerine oturmaya başladı.

Trabzonspor ilk yarıda oynadığı oyunla büyük bir keyif verdi. İlk defa bu sezon üst üste üç maç kazanmayı başardı.  

STANBULSPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş (0-2) 

Beşiktaş süper ligin

27.haftasında deplasmanda İstanbulspor' u 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Beşiktaş' ta en önemli değişiklik savunmada sağlam ve kararlı müdahale gördük orta alan forvet çabuk oynamaya çalıştılar. Rashica ve Muçi' nin katkılarını gördük. Gedson gayretli, Semih çok çalışkan. Gelecek yılın kadro yapılanmasında giden yolda daha etkin olacağı şimdiden belli. Onun için tek gerçek sabır ve geleceğe yatırımdır. 

Bravo Semih yine parladın. Alkışlar Semih'e 

UEFA AVRUPA DEFTERİNİ KAPATAN GALATASARAY LİGE DÖNDÜ. 

Kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor ile karşılaşacak olan G.Saray' da işler yolunda gitmiyor. Sağ ve Sol bekler  "Çengelli İğne" ile tuturulmuş her hafta farklı isimlere yer verilmekte. Okan hoca ligde ve kupada yoluna mücadele edecek oyuncularla devam etmeli, kendisini dev aynasında görenlere de fazla yüz vermemeli. 

TRENDYOL 1. LİG

Lider Eyüpspor Sakaryaspor' u 3-2 yenerek liderliğini devam ettirdi.

2. Göztepe deplasmanda Adanaspor' u  3-0 net bir skorla yenerek sahadan ayrıldı.

 TFF 2.Lig BEYAZ GRUP 

Lider Esenler Erokspor en yakın takipçisi Vanspor'u 2-0 yenerek puan farkını altıya çıkardı. 

KIRMIZI GRUP'da Alagöz Holding Iğdır FK. kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor' u 3-1 yenereke liderliğe yükseldi. 

TFF 3.Lig 1.Grup' da Lider Kepezspor Futbol Aş. Bir maç eksiğine rağmen dolu dizgin yolun devam ediyor. 

2. Sırada Türkiye liglerinin nağmalup yenilmezlik hüvviyetini sahip tek takım Aliağa FK. Son dört dakika da bulduğu iki golle haftalar öncesinde şampiyonluk yolunda lige erken havlu atan 52  Orduspor' u mağlup ederek yola devam dedi. Anlaşılan o ki; 2019 Aralık ayında  Kulübü devir alırken verilen sözlerin yerine getirilmeyişi haksızlıkların yapıldığı ve hakların yenildiği ortamda bu sezonda Play-Off şansı zor...! Kimse kimseyi kandırmasın. Para var Huzur YoKK..! Para ile şampiyonluk olsa Sn.Ali Koç her sene şampiyon 

olurdu. Edirnespor'un Play-Off şansı bence daha fazla. 2.Grup'da Batman Petrol 3.Grup' da Karaköprü Bel.spor 4.Grup' da Bitexen Adana 1954 FK. Liderliklerini devam ettirmekte.

Wushu-Kungfu TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI (16-28 ŞUBAT) TARİHLERİ ARASINDA YALOVA'da YAPILMAKTA. 

(BAY-BAYAN) Minik, Gençler, Büyükler Katagorilerinde mücadele eden İlimiz Sandaspor, Kartallarspor, Ünli Fit Spor Kulübü, Altınordu Rotaspor, Cesur Yürekler, Reisspor, Gençlikspor, Ünye Dövüş Sanatları Spor Kulübü, Dönmezspor, Fatsa Dövüş Sanatları Spor Kulüplerimiz olmak üzere yaklaşık on spor kulüplerimiz şampiyonaya katıldı. Bu zamana kadar Miniklerde 22 Madalya Altı Kez 1.lik Gençlerde 1.lik 2.lik 3.lük ve 4.lük elde ederek derece elde ettiler. Şampiyonanın son üç günü TRT Spor Ekranlarından canlı yayınların da verileceği sporcularımıza ve hocalarımıza başarılar diliyoruz.

Hilal Cimnastik Spor Kulübü 

Kuruluş Tarihi: 2021 

Kulüp Başkanı : Oktay Taze 

Fatsa' da faliyetlerine başlayan

Cimnastik Futbol,Taekwando branşlarında yaklaşık 400 sporcuyla faaliyetlerine sürdürmekte. 

Başkan yardımcısı Hilal Yaldız Taze ile birlikte çok değerli sekiz antrenör arkadaşlarla yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren başarılı ekip çalışmalarının  meyvelerini  3.yılında almaya başladılar. Cimnastik branşında İl 1.si

Futbol'da (U-12) Yaş kategorisinde Ordu il Şampiyonluğunu kazanma başarısını gösterdiler.

Futbolculara hem zihinsel hemde fiziksel gelişimleri için oynadıkları maçların görüntülü analizlerini özel cimnastik antrenmanlarında izletmekte olan hocalarımız.Gelişimlerini desteklemekte birlikte kulübe üç ay önce kazandırdıkları fitness salonu ile çocuklara harika bir imkan daha sunulduğunu belirtiler. Hedeflerinin iyi bir gelecek adına Türk sporuna ve İl sporuna başarılı birer bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Başkan Sn.Oktay Taze ekibimizle birlikte severek yaptığımız işi başarılarla taçlandırmayı devam edeceğiz dedi. Başarılar diliyoruz.

52 ÇAMLIKSPOR 

2017 Yılında Kurulan Başkanlığını Abdulkadir Yüce Başkan Yardımcılığını Gökhan Gül'ün yaptığı 52 Çamlıkspor kulübü bu sezon sadece kendi altyapısından yetişen sporcularla kız ve erkek takımı olarak voleybol 2. ligde mücadele ediyorlar. Kadın takım ligi 5.Sırada Erkek takımı 2. sırada bitirerek 1. lige çıkabilmek adına Play-Off'larda mücadele etti. Altyapı takımları ile iddialı olan 52 Çamlık Spor kulübü şu ana kadar oynanan müsabakalarda Genç Kız, Genç Erkek, Yıldız Kız, Yıldız Erkeklerde İl birincisi olarak bölge şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandılar küçük midi ve mini müsabakaları hala devam etmektedir.

Kulübün deneyimli tecrübeli başarılı antrenörü Ozan Aktaç hocamız; Zorlu deplasmanlarının olduğunu bu süreçte imkansızlıklarla da mücadele içerisinde olduklarını dile getirerek. Play-off'ta mücadele eden kulübümüzün bütün rakipleri belediye takımlarından oluşmakta. 

Düzce Belediye, Nazilli Belediye, Midyat Belediye, Kulübümüz nakdi ve ayni yardımlar için  belediyelerden destek almak  alabilmek adına elli takla atarken rakip takımlar belediyenin ve devletin bütün imkanlarını kullanarak mücadele ediyorlar diyerek haykırışını dile getirdi. Bizde İstiklal Gazetesi adına kendilerine başarılar diliyoruz.